IJsfietsen met authentieke uitstraling
Snelle en vrolijke bediening
Ambachtelijk bereid schepijs
06 28 86 48 55
info@sankaevents.nl

Vacature Oproepkracht Sanka IJsfiets

Lijkt jou een bijbaan bij Sanka IJsfiets wel tof en ben je minimaal 15 jaar en maximaal 18 jaar oud? Solliciteer dan nu bij Sanka IJsfiets.

Wie weet ga jij dan binnenkort al met onze coole ijsfiets op pad en ben je te vinden op bedrijfsfeesten, bruiloften en evenementen in Nederland, België en Duitsland.

Vijf redenen waarom werken bij Sanka IJsfiets een goed idee is

1. Ice Ice Baby

Wat is er nu leuker dan de hele dag heerlijke ijsjes uit te delen aan vrolijke mensen?

2. Money, money, money

Je wilt extra zakgeld verdienen voor jouw vakantie, een nieuwe telefoon of die te gekke schoenen. Bij Sanka Events krijg je tot wel anderhalf keer het minimumloon.

3. Flexibele werktijden

Bij Sanka Events bepaal je zelf hoeveel en wanneer je werkt. Zo kun je jouw bijbaan goed combineren met school, sporten en andere hobby’s.

4. Werken in een leuk team

Wie wil er nou niet samenwerken met leuke collega’s? Bij onze klanten is het altijd feest en uiteraard vieren we met ons personeel zelf ook regelmatig een goed feestje.

5. Afwisseling en veel mogelijkheden

Met de Sanka IJsfiets kom je steeds op nieuwe plekken en bij nieuwe mensen. Als je wilt kun je ook meedraaien met alle andere werkzaamheden binnen Sanka Events.

IJsseizoen 2022

We merken vaak dat het idee voor een mobiele ijskar aan huis of een ijskar op locatie op het laatste moment ontstaat. Zodra het zonnetje schijnt en de temperaturen oplopen, krijgen we met zijn allen nog meer zin in een lekker ijsje. Wil je dan nog op korte termijn een ijskar huren?

Uiteraard kun je bij ons ook last-minute nog een ijsfiets huren. Organisatorisch is dit vaak geen enkel probleem en kunnen we de volgende dag of soms zelfs diezelfde middag al met een ijskar aan huis of met een ijskar op locatie zijn.

In het drukke zomerseizoen en bij lekker weer kan het uiteraard voorkomen dat al onze ijsbakfietsen reeds zijn verhuurd. Dus ga je een ijskar huren dan is het toch slim om zo vroeg mogelijk te reserveren.

Meer informatie of aanmelden als oproepkracht voor Sanka IJsfiets

Zie jij jezelf al zitten of zo’n coole ijsfiets, ben je gastvrij en kun je een beetje rekenen? Stuur dan een e-mail naar info@sankaevents.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of een appje sturen naar 06 28 86 48 55. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op en sturen je meer informatie.