IJsfietsen met authentieke uitstraling
Snelle en vrolijke bediening
Ambachtelijk bereid schepijs
06 28 86 48 55
info@sankaevents.nl

Mobiele IJsvitrine

Foto's en video

Prijzen

Mobiele IJsvitrine
Afhaalprijs 45
Serviceprijs 50
Huurprijs extra dag 25
Begeleiding (per uur) 42
Ingrediënten IJsvitrine
Schepijs (bak à 5 liter) 45
Schepijs (bak à 2,5 liter) 25
IJskoekje (per 50 stuks) 5
Discodip (400 gram) 5
Nootjesdip (300 gram) 5
Slagroom (per 700 ml) 10

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Afhaalprijs
De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs
De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Begeleiding
Bij het huren van de mobiele ijsvitrine kun je zelf de ijsjes scheppen of kiezen voor begeleiding door een van onze medewerkers. In dat geval bepaal je zelf het tijdsblok waarin het schepijs wordt uitgedeeld aan jouw gasten.

Schepijs
Kies één of meerdere van de 35 verschillende smaken schepijs. Vijf liter ijs is goed voor circa 55 bollen. Geef zelf aan of je kiest voor hoorntjes, bekertjes met lepeltjes of een mix van beide. Deze zijn net als servetten standaard inbegrepen. IJskoekjes, dips en slagroom kun je er los bij bestellen.

Thermo IJsbox
Het schepijs dat je bij de mobiele ijsvitrine bestelt, leveren wij in Thermo IJsboxen. In iedere ijsbox past maximaal 15 liter schepijs. Het ijs blijft in deze thermoboxen meerdere uren op de gewenste temperatuur. Je kunt het dus gerust over een langere afstand vervoeren en op locatie overhevelen naar de mobiele ijsvitrine. Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Specificaties Mobiele IJsvitrine

Afmeting 65 cm x 72 cm x 40 cm
Gewicht 30 kg
Stroombehoefte 200 Watt (230 Volt)
Transportafmeting De ijsvitrine is verpakt in een doos van 80 cm x 70 cm x 50 cm
Toebehoren mobiele ijsvitrine Inclusief haspel, ijslepel, servettenhouder en servetten
Toebehoren schepijs Inclusief hoorntjes, bekers met lepeltjes of een mix van beide
Optinoneel Slagroom, toppings en ijswafels tegen meerprijs verkrijgbaar
Capaciteit 15 liter

Specificaties Thermo IJsbox

Afmeting 60 cm x 40 cm x 26 cm
Gewicht 3,5 kg
Toebehoren Inclusief twee koelelementen
Capaciteit 3 x 6,1 liter

Stappenplan huren Mobiele IJsvitrine

Volg de zeven onderstaande stappen voor het huren van één van onze mobiele ijsvitrines.

Stap 1 – Datum

Bepaal de datum waarop je de mobiele ijsvitrine wilt huren.

Stap 2 – Transport

Geef aan of je de mobiele ijsvitrine zelf wilt komen ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo (afhaalprijs) of liever wilt laten bezorgen door Sanka IJsfiets (serviceprijs plus 80 cent per gereden kilometer).

Kom je de mobiele ijsvitrine zelf afhalen en terugbrengen? Houd dan rekening met de transportafmetingen en het gewicht van de ijsvitrine, zoals hierboven vermeld. Voor het dragen van de ijsvitrine zijn twee personen nodig. Bij de loods helpen we jou natuurlijk graag met in- en uitladen.

Stap 3 – Begeleiding

In de meeste gevallen kiezen klanten voor selfservice en scheppen ze hun eigen ijsjes. Wil je hier geen omkijken naar hebben? Dan komt een van onze medewerkers met plezier voor jou de ijsjes scheppen.

Geef hiervoor de exacte tijdsblokken aan waarin de ijsjes moeten worden uitgedeeld.

Stap 4 – Schepijs

In de ijsvitrine is plek voor maximaal 15 liter schepijs. Je kunt dit zelf samenstellen uit bakken van 5 liter en bakken van 2,5 liter. Vijf liter schepijs is goed voor circa 55 bollen.

Je kunt kiezen uit maar liefst 35 verschillende smaken schepijs. Bestel je last-minute? Informeer dan goed welke smaken we nog allemaal op voorraad hebben. Reserveer je op tijd dan laten we het gewenste schepijs één dag voor gebruik vers voor je maken.

Heb je meer dan 15 liter schepijs nodig? Dan kun je ook extra schepijs bestellen. Dit wordt verpakt in thermoboxen inclusief vrieselementen. Hierin blijft het ijs (afhankelijk van de weersinvloeden) minimaal vijf uur op de juiste temperatuur. Je kunt het ijs op jouw locatie natuurlijk ook weer in een diepvries zetten.

Hoorntjes of bekertjes met lepeltjes zijn bij het schepijs inbegrepen. Je geeft zelf jouw keuze aan. Een mix van beide is ook mogelijk.

Stap 5 – Toebehoren

Benodigde toebehoren (zoals een ijslepel en servetten) worden standaard meegeleverd.

Naast schepijs kun je bij ons ook ijskoekjes, slagroom, discodip en nootjesdip bestellen. Geef de gewenste aantallen aan ons door.

Stap 6 – Offerte aanvragen

Zodra al jouw wensen duidelijk zijn, kun je bij ons een offerte aanvragen. Dat kan per mail, per telefoon (ook WhatsApp) of via het invullen van een formulier op onze website.

Wij kijken dan of op de gewenste datum nog een mobiele ijsvitrine beschikbaar is en mailen jou een vrijblijvende prijsopgave. Deze kun je rustig bekijken en indien gewenst bespreken met mede-organisatoren.

Stap 7 – Reserveren

Indien alles naar wens is kun je de offerte omzetten in een reservering. Je ontvangt dan van ons een definitieve bevestiging met alle gemaakte afspraken.

Wil je onze mobiele ijsvitrine huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Wil je onze Mobiele IJsvitrine huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.