IJsfietsen met authentieke uitstraling
Snelle en vrolijke bediening
Ambachtelijk bereid schepijs
06 28 86 48 55
info@sankaevents.nl

Tarieven & kortingen

Op deze pagina direct naar:

Tarieven

Wij doen ons uiterste best om op onze website de juiste prijsinformatie te geven. Desondanks kan het voorkomen dat prijzen op een offerte afwijken van de op onze website genoemde prijzen. In dat geval gelden de bedragen zoals genoemd in de offerte en zullen wij de gegevens op onze website zo spoedig mogelijk aanpassen.

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW. Voor etenswaar en non-alcoholische dranken geldt een verlaagd btw-tarief van 9%.

Afhaalprijs

Materiaal komen ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo is de gunstigste vorm van verhuur. Je zorgt zelf voor transport en op- en afbouw van de materialen en betaalt hiervoor de afhaalprijs voor het betreffende artikel.

Serviceprijs

Laat je verhuurartikelen door Sanka Events op locatie bezorgen en weer ophalen, dan geldt de serviceprijs van het betreffende item. Wij zorgen dan voor het transport en de op- en afbouw van het materiaal.

Verkoopprijs

Voor verbruiksartikelen (zoals bijvoorbeeld ijskoekjes, slagroom of toppings) geldt een verkoopprijs. In overleg worden de kosten achteraf berekend op basis van nacalculatie. Je betaalt dan alleen voor het daadwerkelijk verbruik van aangebroken eenheden.

Kilometerkosten

Bij evenementen of verhuur op locatie rekenen wij € 1,10 per gereden kilometer. Dit zijn de daadwerkelijke kosten die wij maken voor vervoer incl. chauffeur. Houd er rekening mee dat we bij verhuuropdrachten vier keer de enkele afstand afleggen. Uitgangspunt is de snelste route via Google Maps.

Begeleiding

Het begeleiden van verhuurmateriaal kost € 38,- per uur. Soms kan het begeleiden van meerdere artikelen worden gecombineerd en uitgevoerd door één medewerker. Bij evenementen is de begeleiding en coördinatie standaard opgenomen in de pakketprijs.

Voor extra (losse) werkuren gelden de volgende tarieven:
Coördinatie Evenement 58
Croupier / Schminken 48
Begeleiding 38
Schoonmaak / Reparaties 28
Wachttijd 28

Schoonmaak

De reguliere schoonmaak is bij de verhuur en de evenementen inbegrepen. Extra schoonmaak van buitenproportioneel vies materiaal wordt doorbelast à € 28,- per uur.

Schade en manco

De kosten voor eventuele verwijtbare schade aan materiaal (veroorzaakt door de huurder of gebruikers) worden achteraf berekend en gefactureerd. Ontbrekend materiaal wordt vervangen op kosten van de huurder.

Kortingen

Wij hebben onze tarieven zorgvuldig bepaald. We zijn er dan ook van overtuigd dat onze klanten een faire prijs betalen voor onze diensten en dat deze in verhouding staat met de service en kwaliteit die wij leveren.

Op verkoopprijzen, kilometerkosten en schades geldt nooit korting. Voor de huurprijzen en de inzet van personeel is dit in specifieke situaties wel mogelijk. Ook hebben we speciale samenwerkingsafspraken met scholen, verenigingen en locaties.
Kortingen kunnen nooit worden opgeteld. Bij de combinatie van verschillende kortingsregelingen geldt per post altijd de hoogste korting.

Huurprijs Extra Dag

Gebruik je gehuurd materiaal langer dan één dag? Dan geldt er vanaf de tweede dag een speciaal gereduceerd tarief. 

Volumekorting

Is het totaalbedrag aan kosten voor de huur van materiaal op een factuur hoger dan € 600,- exclusief BTW (voor aftrek van eventuele korting)? Dan geldt voor alle huurkosten op de betreffende factuur een volumekorting van 20%.

Let op: het gaat dan uitsluitend om de kostenposten “Afhaalprijs”, “Serviceprijs” en “Huurprijs Extra Dag”. Overige posten (zoals bijvoorbeeld personeelskosten of kilometerkosten) worden niet meegeteld in deze berekening en komen niet in aanmerking voor volumekorting.

Terugkerende klanten

Klanten die reeds eerder bij ons een opdracht hebben geplaatst, ontvangen bij vervolgopdrachten standaard 10% korting op de kosten voor huur en personeel.

Samenwerkingen

Scholen, verenigingen en locaties ontvangen bij ons altijd volumekorting, ook als de totale huurkosten van een opdracht onder het drempelbedrag van € 600,- liggen.