IJsfietsen met authentieke uitstraling
Snelle en vrolijke bediening
Ambachtelijk bereid schepijs
06 28 86 48 55
info@sankaevents.nl

IJsfiets huren

Wil je een ijsfiets huren? Bij Sanka IJsfiets kun je een ijsfiets of ijskar huren voor iedere locatie in Nederland, België en Duitsland en ben je verzekerd van:

 • Moderne ijsbakfietsen met een authentieke uitstraling
 • Snelle en vrolijke bediening
 • Ambachtelijk bereid schepijs
 • Duidelijke communicatie en heldere afspraken

Bovendien zijn onze ijsfietsen volledig aangepast aan de moderne eisen op het gebied van gemak, veiligheid en hygiëne en maken wij een ijsfiets huren zo gemakkelijk mogelijk voor jou.

IJskar huren voor jouw feest of evenement

Wie houdt er nu niet van lekker schepijs? Met een ijskar op locatie of een ijskar aan huis kun je jouw gasten altijd en overal verwennen met deze heerlijke traktatie. Onze ijsfietsen zijn echte eyecatchers en trekken veel bekijks.

IJsfiets huren inclusief professioneel personeel

Ga je bij ons een ijskar huren, dan ben je tevens verzekerd van vlotte en enthousiaste medewerkers die ervoor zorgen dat jouw gasten genieten van heerlijk schepijs.

Onze medewerkers zijn intern opgeleid en weten exact hoe ze het perfecte ijsje moeten maken. Voor hen is dit inmiddels letterlijk en figuurlijk een koud kunstje. Hier hoef jij je bij het ijscokar huren dus geen zorgen om te maken.
DIRECT EEN IJSFIETS HUREN

Toebehoren bij ijskar huren

Bij het ijsfiets huren zijn uiteraard alle toebehoren inbegrepen, zoals bijvoorbeeld wafels, bekers en lepeltjes. Ook zorgen we voor voldoende prullenbakken. Kortom: wij zorgen ervoor dat bij het ijskar huren het totaalplaatje “af” is.

Behalve schepijs kun je ook slagroom, koekjes en toppings bijbestellen.

Last-minute een ijskar huren

We merken vaak dat het idee voor een mobiele ijskar aan huis of een ijskar op locatie op het laatste moment ontstaat. Zodra het zonnetje schijnt en de temperaturen oplopen, krijgen we met zijn allen nog meer zin in een lekker ijsje. Wil je dan nog op korte termijn een ijskar huren?

Uiteraard kun je bij ons ook last-minute nog een ijsfiets huren. Organisatorisch is dit vaak geen enkel probleem en kunnen we de volgende dag of soms zelfs diezelfde middag al met een ijskar aan huis of met een ijskar op locatie zijn.

In het drukke zomerseizoen en bij lekker weer kan het uiteraard voorkomen dat al onze ijsbakfietsen reeds zijn verhuurd. Dus ga je een ijskar huren dan is het toch slim om zo vroeg mogelijk te reserveren.

IJscokar huren voor bedrijven

Er zijn veel bedrijven die een ijskar huren om hun personeel of hun klanten letterlijk in het zonnetje te zetten tijdens een personeelsfeest, open dag of gewoon tijdens de lunchpauze.

In plaats van een gemotoriseerde ijswagen huren is een ijsfiets huren een origineel alternatief. Jouw medewerkers en gasten zullen positief verrast zijn.

In het drukke zomerseizoen en bij lekker weer kan het uiteraard voorkomen dat al onze ijsbakfietsen reeds zijn verhuurd. Dus ga je een ijskar huren dan is het toch slim om zo vroeg mogelijk te reserveren.

IJskar huren voor scholen en universiteiten

Of het nu gaat om de laatste schooldag op de basisschool, een introductiebijeenkomst voor studenten of een open dag: een ijsfiets huren op school is altijd een succes.

Met onze mobiele ijskar kunnen we makkelijk elk schoolplein op en elke aula in. Dat is het grote voordeel van een ijskar op locatie.

Dat een ijskar huren onder scholen erg populair is, blijkt wel uit het feit dat veel scholen
jaarlijks een ijsjeskar huren voor hun leerlingen.
DIRECT EEN IJSFIETS HUREN

IJscokar huren voor andere gelegenheden

Je ziet het al: een ijsfiets huren is op nagenoeg ieder feest of evenement van toegevoegde waarde. Of het nu gaat om een beurs, een sportdag, een examenfeest of de buurtbarbecue: een ijswagen huren is altijd een goed idee.

Ook op een bruiloft, familiedag of communie mag een lekker ijsje natuurlijk niet ontbreken. Ook bij deze evenementen zie je vaak dat mensen een ijsfiets huren.

Is de groep gasten iets kleiner? Dan kun je bij Sanka IJsfiets in plaats van een ijskar huren ook een mobiele ijsvitrine huren. Dan heb je maar liefst 150 bollen heerlijk schepijs op jouw locatie, die jouw gasten ook nog eens zelf mogen scheppen. Dat wordt smullen.

IJsfiets huren inclusief transport

Korte afstanden (binnen de regio Venlo) zullen we veelal per fiets afleggen. Ligt jouw locatie verder weg? Ook dan kun je bij ons een ijskar huren. We vervoeren onze ijsfiets dan met een speciale aanhangwagen naar jouw locatie. Wil je dus liever een originele ijsfiets huren in plaats van een standaard (gemotoriseerde) ijswagen huren, dan is dat geen enkel probleem.

Interesse in ijsfiets huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

 • Is er een stroomaansluiting nodig voor de ijskar op locatie?

  Nee, er is geen stroomaansluiting nodig bij het ijsfiets huren. Onze ijsfietsen zijn speciaal gebouwd om het ijs lang op de ideale scheptemperatuur te houden.

  Zo is de mobiele ijskar voorzien van een speciaal afgewerkte vriesbak en gebruiken we meerdere bevroren koelplaten, die ook nog eens uitwisselbaar zijn. Hiermee houden we het ijs op locatie makkelijk zes uur of langer op de ideale temperatuur.

  Je kunt dus ook een ijskar huren op een locatie waar geen stroomaansluiting in de buurt is.

 • Kan ik ook een ijskar huren zonder personeel?

  Onze ijsfietsen zijn uitermate professioneel en kostbaar. Hier zijn we erg trots en zuinig op, zodat onze klanten op hun feest of evenement een supermooie ijsfiets hebben.

  Ga je bij Sanka IJsfiets een ijscokar huren, dan zal deze altijd begeleid worden door één van onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en weten dus precies waar we op moeten letten om ervoor te zorgen dat jouw gasten een perfect ijsje krijgen uitgereikt.

  Een ijskar huren bij Sanka IJsfiets is dus altijd inclusief personeel.

 • Hoe ver van tevoren moet ik reserveren?

  Het schepijs dat wij gebruiken bij onze mobiele ijskar op locatie wordt dagelijks bereid. Ook organisatorisch is het geen enkel probleem om snel te schakelen. Je kunt dus vaak één dag van tevoren of op de dag zelf nog bellen en een ijsfiets huren.

  Houd er wel rekening mee dat in de zomerperiode (en bij warm weer) meer mensen een ijskar huren dan in de koude winterperiode. Om te voorkomen dat al onze ijsfietsen reeds zijn verhuurd, is het dus aan te raden om waar mogelijk zo vroeg mogelijk jouw ijskar te huren en te reserveren.

 • Hoelang duurt het installeren van de mobiele ijskar op locatie of een ijskar aan huis?

  Ga je een ijsfiets huren, dan brengen we deze met een aanhangwagen naar jouw locatie. Op locatie hebben we circa vijftien tot dertig minuten nodig om de fiets te lossen, op de juiste plaats te zetten en alles te installeren.

  Bij het ijskar huren moet je dus rekening houden met een op- en afbouwtijd van ongeveer een half uur. Uiteraard spreken we vooraf samen de tijdsplanning door die het beste past bij jouw evenement. Zo passen we het ijskar huren compleet aan jouw wensen aan.

 • Hoeveel ijs past er in een mobiele ijskar?

  In iedere ijsfiets passen in totaal acht bakken ijs à 5 liter. In totaal kunnen we dus 40 liter ijs scheppen met een ijskar op locatie. Dit zijn ongeveer 400 tot 440 bollen ijs.

  Wil je een ijskar huren voor een groter evenement? Dan werken we met extra ijsvoorraad en meerdere uitgiftepunten. Informeer gerust naar de mogelijkheden, dan bespreken we samen de beste oplossing voor jouw ijskar aan huis of op locatie.

 • Is er een minimale afname van schepijs bij het ijskar huren?

  Je bepaalt zelf hoeveel schepijs je wilt laten uitdelen tijdens het ijsfiets huren. Het ijs zit standaard verpakt in bakken á 5 liter. Dit komt overeen met 50 tot 55 bollen ijs. De minimale afname schepijs bij een ijskar aan huis of een ijskar op locatie is 5 liter.

  Je kunt ook kiezen voor bakken van 2,5 liter. Dit staat gelijk aan ongeveer 25 bollen schepijs.

 • Hoeveel bollen ijs kunnen er per uur worden uitgedeeld bij een ijskar op locatie?

  Ga je een ijsfiets huren en hoeven de gasten op jouw feest of evenement niet voor het ijs te betalen, dan kan de ijscoman op locatie ongeveer 200 tot 300 bollen ijs per uur uitdelen.

  Het exacte aantal bollen is afhankelijk van meerdere factoren. Zo duurt de uitgifte per persoon bijvoorbeeld langer als er uit veel verschillende smaken kan worden gekozen of als de gasten eveneens kunnen kiezen voor slagroom en toppings. Krijgt elke gast één bolletje en is er een beperkte keuze aan smaken, dan kan het tempo flink worden verhoogd.

  Ga je een ijskar huren? Dan adviseren we jou uiteraard graag hoeveel tijd en uitgiftepunten het beste passen bij jouw situatie.

 • Hoeveel verschillende smaken ijs kan ik kiezen bij het ijskar huren?

  Ga je een ijsfiets huren bij Sanka IJsfiets, dan kun je kiezen uit ruim 35 verschillende smaken schepijs. Wij adviseren jou (afhankelijk van de setting van jouw feest of evenement) om minimaal twee en maximaal vijf verschillende smaken te kiezen bij het ijskar huren.

  Onze ijscoman op locatie kan per mobiele ijskar maximaal acht verschillende smaken uitdelen. Bekijk alle smaken schepijs waaruit je kunt kiezen bij het huren van een ijskar aan huis of op locatie. De meest favoriete smaken zijn vanille en aardbei. Uiteraard adviseren we jou graag.

 • Zitten er lactose en voedselallergenen in het schepijs?

  Het merendeel van het schepijs wordt gemaakt op melkbasis en bevat dus melksuiker. Er is echter ook voldoende keuze in lactosevrij ijs. Met name de sorbetsmaken zijn veelal op waterbasis gemaakt en dus lactosevrij. Daarnaast bevatten enkele ijssmaken noten, gluten of soja.

  Bij de mobiele ijskar op locatie of ijskar aan huis staat duidelijk vermeld welke ijssoorten lactose en voedselallergenen bevatten. Zo kunnen jouw gasten tijdens het ijskar huren indien gewenst altijd kiezen voor lactose- en allergeenvrij ijs.

 • Hebben jullie ook een HACCP-plan?

  Uiteraard hebben wij een speciaal voor Sanka IJsfiets opgesteld HACCP-plan en een hygiëneplan dat van toepassing is op het ijsfiets huren. Hiermee zorgen we ervoor dat tijdens het gehele proces van productie, opslag en distributie van het schepijs de voedselveiligheid niet in gevaar komt.

  Je kunt dus met een gerust hart een ijsfiets huren, zonder je zorgen te hoeven maken over de kwaliteit van het schepijs. Indien gewenst geven we jou hier graag meer uitleg over.

 • Kunnen de corona-maatregelen worden nageleefd met een ijskar aan huis of een ijskar op locatie?

  Een ijsfiets huren is juist een veilige manier om in coronatijd toch samen te kunnen genieten van een ijsje. De ijsfiets kan bijna overal (binnen en buiten) worden neergezet. Zo kun je een geschikte plek kiezen, waar voldoende afstand houden geen probleem is.

  Onze ijscomannen en -vrouwen werken indien gewenst met handschoenen en desinfecteren hun handen regelmatig. Indien jouw gasten zelf betalen is het uiteraard ook mogelijk om te pinnen en contactloos te betalen.

 • Kan ik een ijsfiets of ijskar huren inclusief bedrukking in onze eigen huisstijl?

  Wil je een mobiele ijsjeskar huren voor bijvoorbeeld een marketingactie of PR-stunt? Dan kun je een ijsfiets huren, inclusief bedrukking in jouw eigen huisstijl. Informeer naar de mogelijkheden qua ontwerp en de bijbehorende kosten.

  Ga je een ijscokar huren voor jouw bedrijf, school of vereniging dan kunnen we indien gewenst ook speciale banners, flyers of borden gebruiken. Zo maken we het ijskar huren helemaal op maat voor je.