IJsfietsen met authentieke uitstraling
Snelle en vrolijke bediening
Ambachtelijk bereid schepijs
06 28 86 48 55
info@sankaevents.nl

IJsfiets

Foto's en video

Prijzen

IJsfiets
Serviceprijs (éénmalig) 145
Begeleiding (per uur) 42
Kilometerkosten (per gereden km) 0,90

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Serviceprijs
Dit zijn eenmalige kosten voor het gebruik van de ijsfiets. Sanka IJsfiets zorgt standaard voor het transport, de op- en afbouw en de schoonmaak van de ijsfiets. Hier heb jij dus geen omkijken naar. Ook zorgen we voor alle benodigde toebehoren, zoals bijvoorbeeld nette prullenbakken en een op maat gemaakt informatiebord voor jouw gasten.

Begeleiding
Onze enthousiaste ijscomannen en -vrouwen zorgen ervoor dat jouw gasten kunnen genieten van een heerlijk ijsje. Voor hen is het ijsscheppen inmiddels een koud kunstje. Jij bepaalt zelf de datum en het tijdsblok waarin het schepijs wordt uitgedeeld.

Kilometerkosten
Wij vervoeren onze ijsfietsen in speciale aanhangwagens veilig naar elke gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland. Met onze ijsfietsen kunnen we (indien gewenst) ook makkelijk jouw gebouw naar binnen rijden. De bijkomende kilometerkosten bedragen 90 cent per gereden kilometer.

Ingrediënten IJsfiets (afkoop vooraf)
Schepijs (per bolletje) 0,90
Slagroom (per portie) 0,70
Discodip, Nootjesdip en IJskoekjes zijn gratis inbegrepen

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Schepijs
Kies één of meerdere van de 35 verschillende smaken schepijs. Onze standaard smaken (vanille, aardbei, cookies en yoghurt-amarena) kun je per bol bestellen. Alle overige smaken worden per 25 bollen speciaal en vers voor jou bereid. IJshoorntjes, discodip, nootjesdip, bekers, lepeltjes en servetten zijn standaard inbegrepen.

Slagroom
Uiteraard is het mogelijk om (indien gewenst) slagroom bij de ijsjes te serveren. Een gratis ijskoekje is hierbij inbegrepen.

Specificaties

Afmeting 2,40 meter x 1 meter x 2,10 meter
Gewicht 190 kg
Toebehoren ijsfiets Inclusief ijsschep, twee prullenbakken, afvalzakken, servettenhouder, servetten, koelelementen en informatiebord
Toebehoren schepijs Inclusief hoorntjes, toppings, bekers en lepeltjes
Werkterrein 3,00 meter x 2,50 meter x 2,20 meter