IJsfietsen met authentieke uitstraling
Snelle en vrolijke bediening
Ambachtelijk bereid schepijs
06 28 86 48 55
info@sankaevents.nl

Over ons

Een lekker ijsje is tegenwoordig bijna overal verkrijgbaar. Dit is eenvoudig te verklaren: mensen zijn dol op ijs. Met name ambachtelijk schepijs is enorm populair als toetje of tussendoortje.

Maar wat nu als je een heerlijk ijsje wilt uitdelen of verkopen aan de gasten op jouw feest of evenement? Dan wordt het al snel een ingewikkelde uitdaging. Je moet nadenken over zaken als inkoop, transport, het bewaren en de uitgifte van het schepijs. Bovendien moet het er ook nog leuk uitzien.

Sanka IJsfiets: schepijs op jouw locatie

Sanka IJsfiets heeft de oplossing voor jouw probleem. Wij komen met onze authentieke ijsfietsen of onze mobiele ijsvitrines naar jouw bedrijfsfeest, bruiloft, familiedag of ieder ander feest of evenement dat jij organiseert.

Hierbij nemen we jou alle taken uit handen. Zo zorgen wij voor ambachtelijk schepijs, vriendelijk personeel en een unieke beleving voor jouw gasten. Kortom: alles is tot in de puntjes geregeld.

Onze luxe ijsfietsen kunnen zowel buiten als binnen worden ingezet op elke gewenste locatie in Nederland, Duitsland en België.

MEER INFORMATIE OVER IJSFIETS HUREN

Wat maakt Sanka IJsfiets zo bijzonder?

Ons concept bestaat uit drie elementen die samen zorgen voor de perfecte ijsbeleving:

  • Authentieke ijsfietsen
  • Snelle en vrolijke bediening
  • Ambachtelijk bereid schepijs

Onze ijsfietsen zijn de crème de la crème in ijsfietsland. Ondanks de moderne snufjes op het gebied van gemak, hygiëne en veiligheid hebben de ijsfietsen een authentieke uitstraling en zijn ze een genot om naar te kijken.

Naast de beleving van een prachtige ijsfiets, zijn uiteraard de service en vriendelijkheid van de bediening een bepalende factor. Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en zorgen met een vlotte en vrolijke uitgifte van de ijsjes voor een lach op het gezicht van jouw gasten of klanten.

Tot slot smaakt ons ijs natuurlijk heerlijk. Dit wordt dagelijks vers bereid in de ijskeuken van onze partner: IJsco Fantastico.

Ontstaan van Sanka IJsfiets

Sanka IJsfiets is onderdeel van Sanka Events, een verhuur en evenementenbedrijf uit Venlo.

Eigenaar Björn is zelf dol op ijs. De “Swirl” van Jamin (met aardbeien en witte chocolade) en de “Zumpel” bij Clevers zijn favoriet. Thuis eet hij regelmatig Ben & Jerry’s of ijs dat hij maakt met zijn eigen ijsmachine.

In de coronatijd wandelde hij vaak het rondje “bridge to bridge” in Venlo, waarbij er regelmatig een ijsje werd genuttigd bij IJsco Fantastico of Sur Meuse.

In het verleden heeft Sanka Events al vaker samengewerkt met mobiele ijsaanbieders. Tijdens evenementen was dit altijd een groot succes. Klanten waren dolenthousiast. Zo ontstond het idee voor een eigen ijsfiets.

Sanka Events is specialist in het mobiel (op locatie) verzorgen van feesten en evenementen. Beleving en service staan hierbij altijd voorop. Bij Sanka IJsfiets maken we dankbaar gebruik van de jarenlange ervaring en het gastvrije personeel van Sanka Events. We hadden dus maar twee dingen nodig voor een vliegende start: een ijsfiets en heerlijk schepijs.

Via Rozeboom IJskarren hebben we de mooiste ijsfiets laten maken die we konden vinden, compleet aangepast aan onze wensen en uitstraling. Jan heeft echt vakwerk afgeleverd. Het eerste exemplaar is een pareltje geworden. Bekijk hoe onze ijsfiets wordt gemaakt.

Met IJsco Fantastico hebben we de best denkbare partner voor ons schepijs. Emiel is enorm gastvrij. Zo mochten we meelopen in zijn ijssalon om de kneepjes van het vak te leren en konden we een kijkje nemen in de ijskeuken, waar hij dagelijks op ambachtelijke wijze vers schepijs bereid. We zijn trots en blij met IJsco Fantastico als lokale partner.

Sanka IJsfiets richt zich voornamelijk op klanten die op hun locatie schepijs willen laten uitdelen of verkopen aan hun gasten of klanten. Onze ijsfiets is een echt eyecatcher en een absolute meerwaarde op ieder feest of evenement.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 06 28 86 48 55, info@sankaevents.nl of vul het contactformulier in.