IJsfietsen met authentieke uitstraling
Snelle en vrolijke bediening
Ambachtelijk bereid schepijs
06 28 86 48 55
info@sankaevents.nl

Sanka IJsfiets

Organiseer je een feest of evenement en wil je op een toffe manier vers schepijs uitdelen of verkopen aan jouw gasten? Huur dan een van onze authentieke ijsfietsen.
Meer over IJsfiets hurenBekijk de IJsfiets

Bekijk onze mogelijkheden

Bij Sanka IJsfiets hebben we verschillende opties voor het uitdelen of verkopen van ambachtelijk schepijs op jouw feest of evenement:

Wil je een echte eyecatcher die indruk maakt op jouw gasten? Dan is een ijsfiets huren voor jou de beste oplossing. Wij komen met onze authentieke ijsfietsen naar jouw locatie. Uiteraard bepaal je zelf de datum en het tijdsblok.

Alles wordt compleet voor jou geregeld. Onze vrolijke medewerkers zorgen voor een vlotte bediening van jouw gasten. Alle benodigdheden brengen we mee. Zo kun je onder andere kiezen uit 35 verschillende smaken vers schepijs.

In de regio Venlo kun je ook last-minute heerlijk schepijs laten bezorgen met de ‘Stop&Go‘. Dus heb je bijvoorbeeld een familiedag, buurtfeest of sporttoernooi en krijgen jullie spontaan zin in een lekker ijsje? Stuur ons een appje en wij komen met de ijsfiets naar jullie toe.

Behalve een ijskar huren kun je ook een mobiele ijsvitrine huren met of zonder personeel. Een ijsvitrine wordt vaak ingezet voor groepen tot vijftig personen en is een ideale oplossing als je kiest voor zelfbediening.

Over ons

Bij Sanka IJsfiets combineren we twee van onze passies: heerlijk schepijs en echte beleving. Ons team bestaat uit vrolijke en spontane ijscomannen en -vrouwen die graag een lach toveren op het gezicht van jouw gasten.

Onze partners aan het woord

Björn Willunat

Sanka Events
”Deze prachtige ijsfiets past perfect bij de diensten die Sanka Events al vele jaren levert. Samen met ambachtelijk schepijs van IJsco Fantastico en ons enthousiaste personeel is dit een gouden combinatie.”

Emiel Zeevenhoven

IJsco Fantastico
”Wat een leuke, nieuwe samenwerking. Sanka heeft het heel serieus aangepakt en meegedraaid in onze ijskeuken en ijssalon. Ze laten niets aan het toeval over. En de authentieke ijsfiets is een echte eyecatcher.”

Jan Rozeboom

Rozeboom IJskarren
”De fiets van Sanka IJsfiets is een echt pareltje geworden. Deze is van alle moderne gemakken voorzien en heeft door de mooie afwerking en de strakke kleuren een unieke uitstraling. Om trots op te zijn.”

De voordelen van Sanka IJsfiets

IJsfietsen met authentieke uitstraling
Onze professionele ijsfietsen zijn echte eyecatchers op jouw evenement.
Snelle en vrolijke bediening
Wij zorgen voor vlotte bediening en toveren een glimlach op het gezicht van jouw gasten.
Ambachtelijk bereid schepijs
Ons heerlijk schepijs wordt in de zomerperiode dagelijks vers voor jou bereid.

Bekijk de sfeerimpressie.

Ontvang vrolijk nieuws over Sanka IJsfiets

Uiteraard gebruiken we jouw e-mailadres alleen voor het verzenden van de e-mails en worden jouw gegevens nooit zonder toestemming aan derden ter beschikking gesteld (lees ons Privacy Statement).